Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
danda Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Sešit z února 1948 - Co vařit - od Marty Vávrové
Rozpálíte tuk a filety na něm opečete tak, aby byly propečené. Slaninu na kostičky nakrájenou rozpálíte do skleněna, zasypete ji lžící mouky a usmažíte světlou jíšku. Zalijete ji rajskou šťávou nebo rozředěným protlakem a na kraji plotny necháte svařit asi na polovic. Přimícháte utřený česnek i sardelku, papriku a přilijete víno. Ještě mírně povaříte, do omáčky vložíte opečené filety, necháte přejít var a podáváte s rohlíky nebo makarony. Výborná příloha jsou slovenské halušky.
Recept je z kategorií: Filé
viz recept
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Opečený rybí filet s americkou omáčkou
foto