Recept Opečená vinná klobása na černém pivu

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Klobásu zamotáme do koleček a spíchneme špejlí. Poté je krátce opečeme na sádle a podlijeme černým pivem smíchaným s hořčicí. Dáme na pekáčku do trouby na 20 minut dopéci.

Recept je z kategorií: Teplé předkrmy

Nahlásit recept

  • 7314x zobrazeno

Čas přípravy

  • 40 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1kg vinné klobásy
  • sádlo na opečení
  • 3 dl černého piva
  • lžíce ostré hořčice

Doporučená příloha

  • Vhodná příloha bramborová kaše a salát.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Opečená vinná klobása na černém pivu

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek
Labužník handula02
634 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Opečená vinná klobása na černém pivu

Bílou klobásku máme rádi, dávám do oblíbených, bezva nápad.

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Chléb s celerem

Nejlepší recepty

Bylinkové palačinky s chřestem Bylinkové palačinky s chřestem
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Rizoto s batáty Rizoto s batáty
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz