Recept Opečená vinná klobása na černém pivu

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Klobásu zamotáme do koleček a spíchneme špejlí. Poté je krátce opečeme na sádle a podlijeme černým pivem smíchaným s hořčicí. Dáme na pekáčku do trouby na 20 minut dopéci.

Recept je z kategorií: Teplé předkrmy

Nahlásit recept

  • 7983x zobrazeno

Čas přípravy

  • 40 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1kg vinné klobásy
  • sádlo na opečení
  • 3 dl černého piva
  • lžíce ostré hořčice

Doporučená příloha

  • Vhodná příloha bramborová kaše a salát.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Opečená vinná klobása na černém pivu

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Opečená vinná klobása na černém pivu

Labužník handula02
634 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Opečená vinná klobása na černém pivu

Bílou klobásku máme rádi, dávám do oblíbených, bezva nápad.

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Koláč bez vajec s tvarohem

Nejlepší recepty

Slané zapékané hrušky se slaninou a parmazánem Slané zapékané hrušky se...
Houbová smaženice Houbová smaženice
Těstovinový salát s houbami a polníčkem Těstovinový salát s houbami...
Hruškový koláč Hruškový koláč
Rebarborový crumble Rebarborový crumble

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz