Recept Opečená vinná klobása na černém pivu

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Klobásu zamotáme do koleček a spíchneme špejlí. Poté je krátce opečeme na sádle a podlijeme černým pivem smíchaným s hořčicí. Dáme na pekáčku do trouby na 20 minut dopéci.

Recept je z kategorií: Teplé předkrmy

Nahlásit recept

  • 7544x zobrazeno

Čas přípravy

  • 40 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1kg vinné klobásy
  • sádlo na opečení
  • 3 dl černého piva
  • lžíce ostré hořčice

Doporučená příloha

  • Vhodná příloha bramborová kaše a salát.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Opečená vinná klobása na černém pivu

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Opečená vinná klobása na černém pivu

Labužník handula02
634 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Opečená vinná klobása na černém pivu

Bílou klobásku máme rádi, dávám do oblíbených, bezva nápad.

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Vánoční likér

Nejlepší recepty

Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát - s...
Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...
Tatranské kuře Tatranské kuře
Mrkvový salát Mrkvový salát
Pečené papriky s česnekem Pečené papriky s česnekem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz