Recept Omeleta s krevetami - Frittata di gamberi - Omelette aux crevettes et persil

Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Úvod

Toskaná specialita

Postup

Předehřejte troubu na 220°, V misce našlehejte vejce s osolte a opepřte čerstvě mletým pepřem, přidejte nasekanou petržel, kůru z citronu, šťávu z citronu, pamesán a přidejte 1/2 krevet hrubě sekaných a druhou 1/2 celé, dřevěnou špachtli zamíchejte.

Do teflonové kulaté zapékací formy dejte kousek másla a 2 PL olivového oleje, dejte na oheň. Jakmile začne pěnít vlejte vaječnou směs, srovnéjte špachtli, posypte rozdrobenou papričkou a dejte do předehřáté trouby péct. Pečte cca 4-6 minut do získání zezlatnutí povrchu. Nechte chvíli odstát a pak podávejte

Recept je z kategorií: Mořští živočichové


Reklama

Nahlásit recept

  • 22.03.10 vloženo
  • 1898x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 6 ks čerstvých vajec
  • 4 PL nasekané ploché petržele
  • štáva z 1/2 citronu
  • 1 PL nastrouhané kůry neošetřeného citónu
  • 2 PL strouhaného parmesánu
  • 200 gr vyloupaných krevet
  • olivový olej
  • máslo
  • sůl
  • 1 paprička
  • čerstvě mletý pepř.

Doporučená příloha

  • Salát

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Omeleta s krevetami - Frittata di gamberi - Omelette aux crevettes et persil

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Sluneční skvrny s broskvemi


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Mrkvový salát Mrkvový salát
Cibulačka Cibulačka
Selská pivní polévka Selská pivní polévka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz