Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Louis Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Toskaná specialita
Předehřejte troubu na 220°, V misce našlehejte vejce s osolte a opepřte čerstvě mletým pepřem, přidejte nasekanou petržel, kůru z citronu, šťávu z citronu, pamesán a přidejte 1/2 krevet hrubě sekaných a druhou 1/2 celé, dřevěnou špachtli zamíchejte. Do teflonové kulaté zapékací formy dejte kousek másla a 2 PL olivového oleje, dejte na oheň. Jakmile začne pěnít vlejte vaječnou směs, srovnéjte špachtli, posypte rozdrobenou papričkou a dejte do předehřáté trouby péct. Pečte cca 4-6 minut do získání zezlatnutí povrchu. Nechte chvíli odstát a pak podávejte
Recept je z kategorií: Mořští živočichové
Salát
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Omeleta s krevetami - Frittata di gamberi - Omelette aux crevettes et persil