Recept Omeleta s krevetami - Frittata di gamberi - Omelette aux crevettes et persil

Louis Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Úvod

Toskaná specialita

Postup

Předehřejte troubu na 220°, V misce našlehejte vejce s osolte a opepřte čerstvě mletým pepřem, přidejte nasekanou petržel, kůru z citronu, šťávu z citronu, pamesán a přidejte 1/2 krevet hrubě sekaných a druhou 1/2 celé, dřevěnou špachtli zamíchejte. Do teflonové kulaté zapékací formy dejte kousek másla a 2 PL olivového oleje, dejte na oheň. Jakmile začne pěnít vlejte vaječnou směs, srovnéjte špachtli, posypte rozdrobenou papričkou a dejte do předehřáté trouby péct. Pečte cca 4-6 minut do získání zezlatnutí povrchu. Nechte chvíli odstát a pak podávejte

Recept je z kategorií: Mořští živočichové

Nahlásit recept

  • 22.03.10 vloženo
  • 2348x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 6 ks čerstvých vajec
  • 4 PL nasekané ploché petržele
  • štáva z 1/2 citronu
  • 1 PL nastrouhané kůry neošetřeného citónu
  • 2 PL strouhaného parmesánu
  • 200 gr vyloupaných krevet
  • olivový olej
  • máslo
  • sůl
  • 1 paprička
  • čerstvě mletý pepř.

Doporučená příloha

  • Salát

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Omeleta s krevetami - Frittata di gamberi - Omelette aux crevettes et persil

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Sýrový bramborák

Nejlepší recepty

Kachní prsa s badyánem Kachní prsa s badyánem
Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory
Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz