Recept Omeleta s krevetami - Frittata di gamberi - Omelette aux crevettes et persil

Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Úvod

Toskaná specialita

Postup

Předehřejte troubu na 220°, V misce našlehejte vejce s osolte a opepřte čerstvě mletým pepřem, přidejte nasekanou petržel, kůru z citronu, šťávu z citronu, pamesán a přidejte 1/2 krevet hrubě sekaných a druhou 1/2 celé, dřevěnou špachtli zamíchejte.

Do teflonové kulaté zapékací formy dejte kousek másla a 2 PL olivového oleje, dejte na oheň. Jakmile začne pěnít vlejte vaječnou směs, srovnéjte špachtli, posypte rozdrobenou papričkou a dejte do předehřáté trouby péct. Pečte cca 4-6 minut do získání zezlatnutí povrchu. Nechte chvíli odstát a pak podávejte

Recept je z kategorií: Mořští živočichové


Reklama

Nahlásit recept

  • 22.03.10 vloženo
  • 1882x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 6 ks čerstvých vajec
  • 4 PL nasekané ploché petržele
  • štáva z 1/2 citronu
  • 1 PL nastrouhané kůry neošetřeného citónu
  • 2 PL strouhaného parmesánu
  • 200 gr vyloupaných krevet
  • olivový olej
  • máslo
  • sůl
  • 1 paprička
  • čerstvě mletý pepř.

Doporučená příloha

  • Salát

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Omeleta s krevetami - Frittata di gamberi - Omelette aux crevettes et persil

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Bazalkové máslo Bazalkové máslo
Cuketové placky Cuketové placky
Novoroční čočka s houbami Novoroční čočka s houbami
Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz