Recept Omáčka z gorgonzoly
Jenofefa Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Cibuli a česnek oloupat, jemně nasekat a na rozpuštěném tuku zesklovatět. přidat smetanu a kousky nakrájený sýr, zamíchat a 5 minut nechat vařit. okořenit a osolit (pozor, sýr je slaný). možno přidat čerstvé bylinky. Servírovat k těstovinám. ***Poznámka: **omáčka je výborná k "bramborovým nokům":https://www.labuznik.cz/recipe.php?ID=14063 *, k brokolici vařené v páře a k jiné jemné vařené zelenině.
Recept je z kategorií: Omáčky
- 02.06.04 vloženo
- 35022x zobrazeno
Ingredience
- cibule 2 ks
- česnek 1 stroužek
- máslo 1 polévková lžíce
- sladká smetana 1 kelímek
- gorgonzola (niva) 125 g
- sůl
- mletý pepř
- muškátový oříšek
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Omáčka z gorgonzoly
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Omáčka z gorgonzoly
Moc dobré, díky. Přidala jsem na cibulku ještě jemně nakrájenou cuketu a omáčku jsem po uvaření prohnala tyčovým mixerem.
jenofefko, děkuji za italské recepty.....a v html jsi jednička!…máš můj upřímný obdiv…