Recept Omáčka na vařené nebo dušené ryby

manek Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Horký vývar scedíme, vložíme do něj nakrájená vejce, vmícháme máslo, přidáme petrželku a tyčovým mixérem rozmixujeme. Osolíme, opepříme a dochutíme citronovou šťávou. Omáčkou přeléváme vařené nebo dušené ryby.

Recept je z kategorií: Omáčky

Nahlásit recept

  • 03.06.06 vloženo
  • 4503x zobrazeno

Čas přípravy

  • 40 minut

Ingredience

  • 1/4 l rybího vývaru
  • 2 natvrdo uvařená vejce
  • 10 dkg másla
  • citronová šťáva
  • zelená petrželka
  • sůl
  • pepř.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Omáčka na vařené nebo dušené ryby

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Jahodový pohár Jahodový pohár
Hruškový koláč Hruškový koláč
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka
Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra
Rebarborový crumble Rebarborový crumble

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz