Recept Olejová česneková omáčka
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup
1. Česnek oloupeme a nakrájíme na plátky. Feferonky očistíme, vyřízneme semeník a lusky nakrájíme na kolečka. 2. Na rozehřátém oleji opečeme česnek. Přidáme feferonky a osolíme. Petrželku opereme, osušíme, otrháme lístky a posekáme. Omáčku opatrně promícháme s těstovinami a podáváme sypané petrželkou.
Recept je z kategorií: Omáčky na těstoviny
- 04.11.02 vloženo
- 20385x zobrazeno
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 4 stroužky česneku
- 2 feferonky
- 4 lžíce olivového oleje
- sůl
- 1/2 svazku petrželky
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku11.12.10 10:58
Rychlé, jednoduché a vždy chutné. Navíc lze jednoduše vytvořit nějakou jinou variaci.
Líbí se miDiskuse k receptu Olejová česneková omáčka
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Olejová česneková omáčka
4 příspěvky 11.12.10 10:58
Rychlé, jednoduché a vždy chutné. Navíc lze jednoduše vytvořit nějakou jinou variaci.
166 příspěvků 25.1.09 03:43
jsou nejjednodušší a mé nejoblíběnější špagety, 4 stroužky česneku na 4 porce se mi ale zdají hrozně málo. Já doporučuji na 4 porce tak 2 celé hlavičky. Já je do oleje přidávám postupně, takže část je opražená a část skoro syrová. Ale samozřejmě záleží na chuti.