Recept Olašský roastbeef

Hyenek Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Úvod

Ať je klid.

Postup

-

Recept je z kategorií: Pečené hovězí maso

Nahlásit recept

  • 18.12.09 vloženo
  • 6087x zobrazeno

Ingredience

  • -

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Olašský roastbeef

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Olašský roastbeef

Madlenka.Springs
1 příspěvek 29.12.13 14:12

Nechápu. Nic méně mi to nepřekvapuje. Čekala jsem něco omračujícího a ono zas nic…:-D

Hyenek
74 příspěvků 19.12.09 20:57
Re: Olašský roastbeef (casino)

ano, to je pravda, jenom se musí naředit vodou, aby se tím dalo to maso potírat. A také tomu trochu chybí vymacerované koření, aspoˇnějakýten pepř a libeček, ale to se dá dohnat i vitanou. Kulér se také nechá nahradit vepřovou krví, ale na to jsem si netroufal to sem psát

casino
4497 příspěvků 19.12.09 20:32
Re: Olašský roastbeef

Kulér se dá udělat jednoduše i doma: je to stadium mezi karamelem a spáleným cukrem, blíže spíše k tomu spálenému cukru :o)

Hyenek
74 příspěvků 19.12.09 19:50
Re: Olašský roastbeef

Kulér se nechá sehnat v nejbližším masokombinátu (potírá se jím anglická slanina nebo rómská pečeně), nebo na internetu, například na www.kuler.cz. Případně se může použít hustá sójová omáčka.
Manana - to je pravda, záleží na velikosti a kvalitě masa, na době naložení, na výkonu trouby, proto jsem neuvedl dobu pečení. Musí se to zkusit. I to prvotní opečení je v pořádku. Já používám zubové pečení, nejprv na hodně, pak stáhnout a nakonec zase na hodně.

iva
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 19.12.09 18:44
Re: Olašský roastbeef

kde se dá sehnat kulér? Kamarád sice pracuje v pivovaru, ale je dost z ruky. Mohla by být místo kuléru třtinová melasa?

Manana
1514 příspěvků 19.12.09 18:40
Re: Olašský roastbeef

U roastbeefu je velice důležitý čas a teplota, které u receptu bohužel uvedeny nejsou, proto si dovolím doplnit. Pekl bych to 35 až 40 minut při 180°C. A předem bych maso po obou stranách prudce opekl na pánvi.

jan.alois
37 příspěvků 19.12.09 17:54
Re: Olašský roastbeef

Opravdu doporučuji roštěnou . Málo kdo totiž ví co je falešná svíčková a hlavně jak vypadá / nepleťte si z válečkem s kýty / tomu 90% lidí říká právě falešná svíčková.

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Sýrový bramborák

Nejlepší recepty

Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz