Recept Okoun po italsku

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Okoun po italsku

Postup

Brambory omyjeme a i se slupkou nakrájíme na plátky a povaříme v osolené vodě. Máslem vymažeme plech, rozložíme povařené brambory, nakrájená rajčata a olivy. Navrch položíme osolené a opepřené filety.

Překryjeme alobalem a pečeme ve vyhřáté troubě. Před dokončením posypeme nastrouhaným sýrem a bazalkou.

Recept je z kategorií: Ryby Sladkovodní


Reklama

Nahlásit recept

  • 04.02.12 vloženo
  • 2322x zobrazeno

Ingredience

  • 750 g brambor
  • filety z mořského okouna
  • 4 rajčata
  • černé olivy
  • sůl
  • pepř
  • bazalka
  • tvrdý sýr
  • máslo

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Okoun po italsku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
sveva
751 příspěvků 05.02.12 14:02

Parles souhlasím, ale opravdu existují podobné recepty. Já bych si to vychutnala bez sýru. Má jemné maso a Italové ho často používají na přípravu dobrého risotta.
Zdravím.

 
parles
299 příspěvků 05.02.12 01:01

Já nevím, čtu to pořád znovu a znovu, jsou v tom samé dobré suroviny, ale přijde mi líto toho okouna. Já bych ho z toho sevření vysvobodil a udělal ho zvlášť. :think:

Vložit nový komentář

Reklama


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Ledový salát s kuřecími prsíčky Ledový salát s kuřecími...
Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...
Kuřecí prsíčka v plátku šunky Kuřecí prsíčka v plátku šunky
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Těstovinový salát s houbami a polníčkem Těstovinový salát s houbami...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz