Recept Okoun po italsku

Jari Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Okoun po italsku

Postup

Brambory omyjeme a i se slupkou nakrájíme na plátky a povaříme v osolené vodě. Máslem vymažeme plech, rozložíme povařené brambory, nakrájená rajčata a olivy. Navrch položíme osolené a opepřené filety. Překryjeme alobalem a pečeme ve vyhřáté troubě. Před dokončením posypeme nastrouhaným sýrem a bazalkou.

Recept je z kategorií: Ryby Sladkovodní

Nahlásit recept

  • 04.02.12 vloženo
  • 2920x zobrazeno

Ingredience

  • 750 g brambor
  • filety z mořského okouna
  • 4 rajčata
  • černé olivy
  • sůl
  • pepř
  • bazalka
  • tvrdý sýr
  • máslo

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Okoun po italsku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Okoun po italsku

sveva
751 příspěvků 5.2.12 14:02

Parles souhlasím, ale opravdu existují podobné recepty. Já bych si to vychutnala bez sýru. Má jemné maso a Italové ho často používají na přípravu dobrého risotta.
Zdravím.

parles
308 příspěvků 5.2.12 01:01

Já nevím, čtu to pořád znovu a znovu, jsou v tom samé dobré suroviny, ale přijde mi líto toho okouna. Já bych ho z toho sevření vysvobodil a udělal ho zvlášť. :think:

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku
Chléb s celerem Chléb s celerem
Bylinkové palačinky s chřestem Bylinkové palačinky s chřestem
Těstoviny s omáčkou z cuket - Con le zucchine Těstoviny s omáčkou z cuket...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz