Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Jari Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Brambory omyjeme a i se slupkou nakrájíme na plátky a povaříme v osolené vodě. Máslem vymažeme plech, rozložíme povařené brambory, nakrájená rajčata a olivy. Navrch položíme osolené a opepřené filety. Překryjeme alobalem a pečeme ve vyhřáté troubě. Před dokončením posypeme nastrouhaným sýrem a bazalkou.
Recept je z kategorií: Ryby Sladkovodní
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Okoun po italsku
Parles souhlasím, ale opravdu existují podobné recepty. Já bych si to vychutnala bez sýru. Má jemné maso a Italové ho často používají na přípravu dobrého risotta.
Zdravím.
Já nevím, čtu to pořád znovu a znovu, jsou v tom samé dobré suroviny, ale přijde mi líto toho okouna. Já bych ho z toho sevření vysvobodil a udělal ho zvlášť.