Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Pupek Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
fuer Trudi
Kotlet vůpol rozpažíme až ke kosti, opepříme, osolíme a zevnitř potřeme ostrou hořčicí. Vepcháme doň utopený nuernbergbratwurst i s naloženou cibulí a kouskem mrkve, nakrouhlé zelí a nastrouhlý křen. Kotletku spíchneme, zevně opepříme a zakápneme komerčním worcesterem, poolejujeme a poroštíme. Dosolí si každý sám.
Recept je z kategorií: Kotlety
Pečené žampiony, chléb
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Norimberská kotleta
1 příspěvek 17.10.10 11:42
Teda musím uznat, že to jak jsou ty recepty napsány nemá chybu. Jsi dobrý šoumen a hodně se pobavím

Já netrucuju. Jsem se jenom zadumčil
)
Norimbrdské ředkvičky jsou přece ty, co rostou u sousedů na zahrádce. Ale jestli jsi milovnice ředkviček, tak úplně ze všeho nejlepší jsou branimůrské (Teltower Rübchen), ty tě tak protáhnou, že se ti srolují víčka až nad obočí. Výborné jsou jak za čerstva, tak i naložené v sladkokyselém nálevu. Jde je prohnat i mléčným kvašením, ale chuť je pro nás tuzemáky trochu „neobvyklá“. A taky je z toho puch jak od ropuch.
505 příspěvků 27.6.10 01:28
netrucuj a občas sem napiš recept, tady nikdo neví, co jsou norimbrdské ředkvičky na kolečka
.
AG
1440 příspěvků 26.6.10 06:54
Som rada, že Ti ten Tvoj server občas nefunguje.
288 příspěvků 25.6.10 20:35
Pupku,těch"nenažraných komunit",asi chtěj všude prosperovat, je kam se rozhlédneš a stačí jedno malý zakolísání .....a jedinýma jistotama jsou pak ty kotlety a svařák.....škoda nad ním mizet
Ne, netlačí. No možná někdy po ránu, ale ještě nevím, jestli je to erupce nebo prostota. Můj krátký vstup je zapříčiněn pouze nefunkčností poštovního serveru jedné mlsné nenažrané entity a mojí impotencí se dostat na svoje www stránky. A když jsem tady zaregistrovaný, je to rychlejší a snazší, no tak proč ne? Ale neboj se, zase zmizím jak pára nad svařákem, bo by někoho mohla klepnout pupka. A taky vám to tady nechci kazit.
Pupku, ty hrudene jeden, tebe něco tlačí, že jsi vylez! Tož víté hotam mezi nama!
Norimbrk (1 flaša - 750 ml):
1 balení norimbrků (200g)
1 řádný cibul
8,5 koleček mrkve
1-2 norimbrdské ředkvičky na kolečka
ocet:voda cca 1:3-4
cukr, sůl, nové koření, pepř, bobkův list, hořčičný semenec, snítka kopru
(nebo takový ten sypký hajzl na zavařování okurek)
Nedávat česnek nebo feferonku, přemlátí to chuť koření v klobáskách. Nepečené klobásky 3-5 dní, opečené alespoň týden topit.
…tak tohle bude na kulatiny určitě nabídnuto přítomným, tisknu a děkuji