Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Jari Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
Hotové noky opečeme ve větší pánvi na rozpáleném oleji a másle cca 8 minut. Špenát podusíme, vmícháme smetanu, podle chuti osolíme a opepříme, přidáme prolisovaný česnek a muškátový oříšek. Noky rozdělíme na talíře, na každou porci dáme špenát a navrch fetu ochucenou citrónovou kůrou, solí a pepřem. Posypeme nakrájenou jarní cibulkou.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Na tomhle receptu mne dostala ta citronová kúra - mé velmi oblíbené dochucovadlo. S rozdrobenou fetou…to se mi moc líbí.
Jen bych asi listový špenát (podle fotky) až tak moc nedusila, jen prohnala po pánvi.
Jakmile bude trocha času - udělat noky - tak rozhodně vyzkouším, moc pěkné