Recept Noky se špenátem posypané fetou

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Noky se špenátem posypané fetou

Postup

Hotové noky opečeme ve větší pánvi na rozpáleném oleji a másle cca 8 minut. Špenát podusíme, vmícháme smetanu, podle chuti osolíme a opepříme, přidáme prolisovaný česnek a muškátový oříšek. Noky rozdělíme na talíře, na každou porci dáme špenát a navrch fetu ochucenou citrónovou kůrou, solí a pepřem. Posypeme nakrájenou jarní cibulkou.


Reklama

Nahlásit recept

  • 15.09.16 vloženo
  • 1073x zobrazeno

Ingredience

  • 300 g listového špenátu
  • 2 stroužky česneku
  • muškátový oříšek
  • sůl
  • olej
  • máslo
  • noky
  • jarní cibulka
  • 200 g fety
  • 100 ml smetany
  • citrónová kůra
  • pepř

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

Jari 15.09.16 14:25

Uvaření se již líbí 2 labužníkům

Diskuse k receptu Noky se špenátem posypané fetou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
Eja
3811 příspěvků 15.09.16 17:45

Na tomhle receptu mne dostala ta citronová kúra - mé velmi oblíbené dochucovadlo. S rozdrobenou fetou…to se mi moc líbí.
Jen bych asi listový špenát (podle fotky) až tak moc nedusila, jen prohnala po pánvi.
Jakmile bude trocha času - udělat noky - tak rozhodně vyzkouším, moc pěkné :mavam:

Vložit nový komentář

Reklama


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Cuketové placky Cuketové placky
Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz