Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
bona Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Přes noc namočíme fazole, které druhý den uvaříme doměkka, scedíme a necháme vychladnout. Maso nakrájíme na kostky velikosti soust, osolíme, zasypeme nasekanou chilli papričkou a zalijeme lžící oleje. Promícháme a necháme uležet rovněž přes noc. Na pánvi rozškvaříme na proužky nakrájenou slaninu (pokud možno dokřupava), vsypeme jemně nasekanou cibuli a česnek, orestujeme a přidáme marinované maso. K opečenému masu přimícháme fazole a rajský protlak, prohřejeme, dosolíme a dochutíme. Lučinu dáme do misky, povolíme mlékem, osolíme, našleháme vidličkou a smícháme s bylinkami dle vlastní chuti (můžeme přidat ještě trošku česneku - klidně granulovaného, nebo pepř). Tacos připravíme podle návodu na obalu (většinou stačí ohřát v mikrovlnce), naplníme horkou masovo-fazolovou směsí a navrch dáme sýrový krém. Směsí můžeme samozřejmě plnit i tortily.
Recept je z kategorií: Prsa
zeleninový salát
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Neortodoxní tacos (po našem)
2416 příspěvků 25.1.09 03:43
dík za přečtění receptu a reakci. Je to taková snadná a vděčná improvizace na téma Mexiko, jak chutná nám doma. Jsem zvědavá, co Ty na to až ochutnáš, ale nejsem si úplně jistá, zda by ocenil i rodilý Mexičan…:-))
Měj se krásně
Bona
Před 14ti dny u nás dělal empanadas rodilý mexičan, tento týden jsme je zkusili sami a dostali jsme mínus 0 bodů
, tak jsem zvědavá jak dopadnou tacos - po
našem - a pak dám vědět 