Recept Nebeská sousta

Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Nebeská sousta

Postup

Rozmíchejte máslo, cukr a vejce do peny. Pridejte mouku s práskem do peciva a zadelejte testo. Nechte je 30 minut odpocinout v chladnicce.
Z testa vytvorte 75 malých koulí, obalte je v pískovém cukru a dejte je na tukem vymazaný plech nebo na plech s papírem na pecení.
Pecte v troube vyhráté na 200 st. C 10-12 minut. Nechte vychladit.
V uzavrené krabici vydrzí nekolik dnu.
75 kusu.

Recept je z kategorií: Moučníky


Reklama

Nahlásit recept

  • 20.09.07 vloženo
  • 4210x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 hodina

Ingredience

  • 375 g másla
  • 3 dl (250 g) cukru
  • 2 vejce
  • 8 dl (500 g) mouky
  • 2 KL prásku do peciva
  • pískový cukr
  • tuk na vymazání plechu

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Nebeská sousta

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
jolana
5064 příspěvků 10.12.11 00:05
;)
 
jolana
5064 příspěvků 30.11.09 21:26
Re: Nebeská sousta.
;))
 
mrtvola
1394 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Nebeská sousta.

Sowo, dala bych práškový, ale autor ti jistě poradí fundovaněji.

 
sowa
29 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Nebeská sousta.

Úplně náhodou jsem objevila tento zajímavý recept,který určitě vyzkouším na Vánoce,jen si nejsem jistá-do těsta mám dát cukr práškový? (zkušenější kuchařky+kuchaři promiňte mi prosím tuto otázku).Hezký večer,už teď děkuji za odpověď.

 
spiser
717 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Nebeská sousta.

Jolano, nemás se za co omlouvat! Tvoje poznámka je vecná a vítaná. Vse je v naprostém porádku. Hezký den i Tobe!

 
spiser
717 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Nebeská sousta.

Jarko, dekuji za prání a opetuji je!

 
jolana
5064 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Nebeská sousta-spiser :)

..promin, ja to tak nemyslela …viem, ze to nevadi, ale neviem preco som to tak napisala…pekny den :)

 
srimpik
166 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Nebeská sousta.

I kdyz je v nasich krajich porad jeste krasne teplo, vanocni svatky jsou pomalu za dvermi. Rada vyzkousim tento recept.
Spisere diky moc a pekne podzimni dny! Jarka

 
spiser
717 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Nebeská sousta.

Naprosto správná poznámka Jolany. Proc bych se mel hnevat? Proto je také v receptu uvedena tak krátká doba pecení.

 
jolana
5064 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Nebeská sousta.

Dufam, ze sa Spiser nenahneva, ze sa mu tu miesam.. ale pozor dievcata pri peceni. Nemaju/nesmu byt vypecene - pecieme do biela a kustik..nemaju byt zlatave.. potom budu tvrde budu mat inu chut. Ak su spravne upecene tak sa naozaj nebesky rozplyvaju v puse…dobru chut ;))

 
Sylvie
2302 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Nebeská sousta.

Přikládám také díky. Toto bych mohla zvládnout

 
Martifulka
66 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Nebeská sousta.

Spiser, díky za recept, stejně jako Bona je zrovna začínám dávat dohromady, protože poprvé po několika letech snad budu mít před Vánocemi čas na pečení :-) Tohle se určitě musí vyzkoušet… Krásný den, M.

 
bona
2416 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Nebeská sousta.

Spiser, už jsem začala shánět nové recepty na Vánoce, tak tohle se mi hodí! Děkuji za recept. Bona

Vložit nový komentář

Reklama


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno
Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...
Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem
Guláš z hlívy ústřičné Guláš z hlívy ústřičné
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz