Recept Neapolská játra s česnekem

Kopretinka Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Játra nakrájíme na plátky, které obalíme v mouce a zprudka opečeme na oleji, do něhož jsme přidali drobně nakrájený česnek. Pak játra opepříme, zakapeme kečupem a krátce podusíme. Nakonec játra osolíme a porce na talířích obložíme dušenou rýží, kterou promícháme se sekanými natěmi. Zdobíme snítkami petrželky, podle možností obkládáme kolečky rajčat nebo proužky paprik.

Recept je z kategorií: Minutky

Nahlásit recept

  • 6474x zobrazeno

Čas přípravy

  • 15 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500 g vepřových jater
  • 40 g oleje
  • 4 stroužky česneku
  • 4 lžíce kečupu
  • sekané pažitku
  • libeček a petrželku
  • pepř
  • sůl
  • hladkou mouku
  • dušenou rýži

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Neapolská játra s česnekem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Neapolská játra s česnekem

Labužník Rachel02
234 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Neapolská játra s česnekem - kopretinko

MOc zajímavá a rychlá věcička, píšu si. Díky.

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Brokolicová polévka se smetanou Brokolicová polévka se...
Těstovinový salát s kuřecím masem Těstovinový salát s kuřecím...
Selská pivní polévka Selská pivní polévka

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz