Recept Neapolská játra s česnekem

Kopretinka Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Játra nakrájíme na plátky, které obalíme v mouce a zprudka opečeme na oleji, do něhož jsme přidali drobně nakrájený česnek. Pak játra opepříme, zakapeme kečupem a krátce podusíme. Nakonec játra osolíme a porce na talířích obložíme dušenou rýží, kterou promícháme se sekanými natěmi. Zdobíme snítkami petrželky, podle možností obkládáme kolečky rajčat nebo proužky paprik.

Recept je z kategorií: Minutky

Nahlásit recept

  • 6077x zobrazeno

Čas přípravy

  • 15 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500 g vepřových jater
  • 40 g oleje
  • 4 stroužky česneku
  • 4 lžíce kečupu
  • sekané pažitku
  • libeček a petrželku
  • pepř
  • sůl
  • hladkou mouku
  • dušenou rýži

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Neapolská játra s česnekem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Neapolská játra s česnekem

Labužník Rachel02
234 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Neapolská játra s česnekem - kopretinko

MOc zajímavá a rychlá věcička, píšu si. Díky.

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Kuře se zeleninou a nudlemi (Nikomi udon) Kuře se zeleninou a nudlemi...
Tiramisu z mascarpone Tiramisu z mascarpone
Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek
Zapečený losos s pórkem (pro Lvy) Zapečený losos s pórkem...
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz