Recept Neapolská játra s česnekem
Kopretinka Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Játra nakrájíme na plátky, které obalíme v mouce a zprudka opečeme na oleji, do něhož jsme přidali drobně nakrájený česnek. Pak játra opepříme, zakapeme kečupem a krátce podusíme. Nakonec játra osolíme a porce na talířích obložíme dušenou rýží, kterou promícháme se sekanými natěmi. Zdobíme snítkami petrželky, podle možností obkládáme kolečky rajčat nebo proužky paprik.
Recept je z kategorií: Minutky
- 6474x zobrazeno
Čas přípravy
- 15 minut
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 500 g vepřových jater
- 40 g oleje
- 4 stroužky česneku
- 4 lžíce kečupu
- sekané pažitku
- libeček a petrželku
- pepř
- sůl
- hladkou mouku
- dušenou rýži
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Neapolská játra s česnekem
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Neapolská játra s česnekem
234 příspěvků 25.1.09 03:43
MOc zajímavá a rychlá věcička, píšu si. Díky.