Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
jolana Slovenská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Vsetky suroviny vlozime do mixera a mixujeme do peny. Druha varianta je, ze smotanu na slahanie osobitne vyslahame ( bez cukru ) vsetky ostatne suroviny mixujeme do peny ( niekedy aby bol vysledny efekt co naj..vynecham bielka ) a potom tuto umixovanu cast pridame ku svyslahanej smotane a preslahame. Je fantasticka na oblozene chlebicky, pre sikulky- krasne sa nou chlebicky aj ozdobia.
Recept je z kategorií: Pomazánky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
20.9.19 10:40
Tentokrát pripravené presne podľa receptu. Olej z treščej pečene som nevyliala, ale použila som ho do nátierky (prvýkrát v živote) a bolo to spolu veľmi dobré. Pomazánka je chuťovo výborná. Nabudúce skúsim nepoužiť olej z treščej pečene a uvidím, ako sa zmení konzistencia pomazánky.
Líbí se mi Uvaření se již líbí 2 labužníkům28.10.12 08:40
Namiesto masla som použila syr Philadelphia. Smotanu a horčicu som vynechala. Pridala som petržlenovú vňať. Chutná pomazánka …
Líbí se mi Uvaření se již líbí 5 labužníkůmOdebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Natierka z trescej pecene