Recept Napácovaný podivín - ML ml.

Slovenská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Mäso umyjeme, vyrežeme mastné časti, slaninou prešpikujeme celé mäso podľa chuti.
Osolíme okoreníme, pridáme sójovú omáčku, pretlačený cesnak, horčicu a pridáme olej.
Necháme odstáť aspoň 24 hodín v chlade.

Napácované mäso sprudka opečieme z každej strany a vložíme do pripraveného pekáča. Podlejeme vodou, ešte poprikladáme zvyšky slaninky a nakrájanú cibuľu. Pečieme podľa potreby domäkka.

Recept je z kategorií: Zvěřina


Reklama

Nahlásit recept

  • 09.11.10 vloženo
  • 1778x zobrazeno

Čas přípravy

  • 24 hod státia + nejaký čas varenia

Ingredience

  • Potrebujeme:
  • Orech z diviny
  • Koreniny: korenie štyroch farieb, nové korenie, sójová omáčka, soľ, horčica, cesnak
  • Olej
  • Neprerastená slanina
  • Cibuľa

Doporučená příloha

  • Podávame s opekanými zemiakmi a brusnicovým džemom

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Napácovaný podivín - ML ml.

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
iva  18.11.10 22:58

Pravděpodobně jsi jinde, než jsi chtěl být. Pokud si chceš dávat někam recepty („Davam si sem veci, ku ktorym sa v buducnost rad vratim. Webstranka Markizy neposkytuje dostatocne komfortne vyhladavanie“) - dobrý je program volně ke stažení http://www.slunecnice.cz/sw/ekucharka/

 
Jarino  18.11.10 22:04

ML ml. je snad postacujuca indicia - nevsimol som si pravidlo, ze sem mozem davat iba recept, ktory som vymyslel ja osobne. Davam si sem veci, ku ktorym sa v buducnost rad vratim. Webstranka Markizy neposkytuje dostatocne komfortne vyhladavanie:)

 
venezia
41 příspěvků 12.11.10 16:02

Vechny 3 recepty jsme viděli na TV Markíza, budete sem dávat recepty i jiných „dětí známých osobností“? Myslím, že máte napsat zřetelně, že to je převzatý recept Mariána Labudy mladšího, a nemachrovat. :think:

Vložit nový komentář

Reklama


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...
Uzené se zelím a hruškami Uzené se zelím a hruškami
Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz