Recept Napácovaný podivín - ML ml.

Jerrino Slovenská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Mäso umyjeme, vyrežeme mastné časti, slaninou prešpikujeme celé mäso podľa chuti. Osolíme okoreníme, pridáme sójovú omáčku, pretlačený cesnak, horčicu a pridáme olej. Necháme odstáť aspoň 24 hodín v chlade. Napácované mäso sprudka opečieme z každej strany a vložíme do pripraveného pekáča. Podlejeme vodou, ešte poprikladáme zvyšky slaninky a nakrájanú cibuľu. Pečieme podľa potreby domäkka.

Recept je z kategorií: Zvěřina

Nahlásit recept

  • 09.11.10 vloženo
  • 2197x zobrazeno

Čas přípravy

  • 24 hod státia + nejaký čas varenia

Ingredience

  • Potrebujeme:
  • Orech z diviny
  • Koreniny: korenie štyroch farieb, nové korenie, sójová omáčka, soľ, horčica, cesnak
  • Olej
  • Neprerastená slanina
  • Cibuľa

Doporučená příloha

  • Podávame s opekanými zemiakmi a brusnicovým džemom

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Napácovaný podivín - ML ml.

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Napácovaný podivín - ML ml.

iva
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 18.11.10 22:58

Pravděpodobně jsi jinde, než jsi chtěl být. Pokud si chceš dávat někam recepty („Davam si sem veci, ku ktorym sa v buducnost rad vratim. Webstranka Markizy neposkytuje dostatocne komfortne vyhladavanie“) - dobrý je program volně ke stažení http://www.slunecnice.cz/sw/ekucharka/

Jarino
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 18.11.10 22:04

ML ml. je snad postacujuca indicia - nevsimol som si pravidlo, ze sem mozem davat iba recept, ktory som vymyslel ja osobne. Davam si sem veci, ku ktorym sa v buducnost rad vratim. Webstranka Markizy neposkytuje dostatocne komfortne vyhladavanie:)

venezia
41 příspěvků 12.11.10 16:02

Vechny 3 recepty jsme viděli na TV Markíza, budete sem dávat recepty i jiných „dětí známých osobností“? Myslím, že máte napsat zřetelně, že to je převzatý recept Mariána Labudy mladšího, a nemachrovat. :think:

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Sýrový bramborák

Nejlepší recepty

Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra
Hruškový koláč Hruškový koláč
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem
Tatranské kuře Tatranské kuře

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz