Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
zlata Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Omyté brambory i se slupkou nakrájíme na osminky, smícháme s odjádřenými, pokrájenými hruškami, osolíme, opepříme a rozprostřeme do zapékací misky vymazané olivovým olejem. Poprášíme rozemnutou majoránkou. Vydejchaného Pepina, za neustálého zalévání pivem, rozmělníme vidličkou. Do hmoty vmícháme posekanou řeřichu. Maso lehce polechtáme paličkou a ze všech stran vetřeme grilovací koření...(používám Vitanu). Teď už plátky masíček potřeme vyrobenou pastou z Pepina (kůží ven), přehneme, sklepneme a naskládáme na bramborovohruškové lože. Strčíme do trouby vyhřáté na 200°C. Po zhruba 3/4 hod vytáhneme z trouby, necháme kuřecí balíčky loknout si vzduchu a každému pak ještě oblečeme zbylý Pepinův kabátek. Vrátíme zpátky a ještě krátce pečeme.
Recept je z kategorií: Kuřecí maso
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
30.6.14 09:58
Trošku mě to zklamalo, sliboval jsem si od toho víc. Pepin má v teplém stavu velmi silné aroma i chuť a maso se v něm tak mějak ztratilo.
Líbí se miOdebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Námluvy vyvoněného frajera
1200 příspěvků 19.5.09 15:37
omlouvám se za špatně napsaný nick
…, Soní jsem ráda, že jsem přispěla
k veselému dni. Papa a čekám, že se ozveš…
Ty jsi, samou radostí, udělala z mimikové kojence! Moc jsem se nasmála.
Ahoj, Soňa.
1200 příspěvků 19.5.09 03:21
díky … mám radost, že chutnalo
84 příspěvků 19.5.09 02:53
Zlati, dekuji za recept. Moc nam chutnalo, nenarocna priprava, proste super. Davam 1*
1200 příspěvků 14.5.09 04:17
Těm brambůrkům ty hrušky opravdu móc sluší
… dopředu přeju dobrou chuť.
2302 příspěvků 12.5.09 23:55
Zlatuško, hnedlinko jak budou ty hrušky na zahradě…:-)
1200 příspěvků 25.1.09 03:43
až se červenám z Tvé pochvaly. Jsem moc ráda, že jste si pochutnaly. Já ač jsem masová, tak tyhlety brambůrky můžu i samotné. Pepina máme moc rádi na jakýkoliv způsob, ale ten pěkně uleželý…je tam jeden a čeká.
Přeju hezký den a dceři držím palce
353 příspěvků 25.1.09 03:43
sehnala jsem krásné hrušky a tak jsme si dneska s dcerou mohly dopřát k obědu tuhle lahůdku. Udělala jsem jen pár drobných změn- místo stehen jsem dala prsní řízky, neměla jsem řeřichu a tak jsem v bylinkovém záhonku utrhla kousek od všeho, co mě napadlo, zbytek bylinek jsem pak nasypala i na směs brambor a hrušek, jo, a místo grilovacího koření jsem dala směs italských bylinek. A výsledek-úplně mě dostala chuť brambor a hrušek, masíčko bylo taky super, prostě pohádka! Tomuhle frajerovi bych nikdy neřekla ne
))))). A myslím si, že je důležité použít
Pepina zrajícího, ten tomu dá ten šmak, jak říkala babička,
s obyčejným, bez příchutě by to asi nebylo ono. Mám poděkovat i za
dceru, má teď zkouškové období a tak ji zásobuji aspoň dobrým jídlem,
abych jí to zpříjemnila. Tak moooc děkuju!
1200 příspěvků 25.1.09 03:43
konečně mohu odpovědět, díky za zájem, budu potěšená, když Vám bude chutnat. Beru i zápornou kritiku, víc hlav, víc ví. Zdravím
152 příspěvků 25.1.09 03:43
Ovšem tohle vypadá opravdu luxusně !
353 příspěvků 25.1.09 03:43
to se mi líbí, ukládám a brzy zkusím, tedy, jestli ještě teď seženu čerstvé hrušky. Děkuji za recept.