Recept Ňamina pro dietáře a la Translylvania

Rumuská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Čerstvou kachní krev, nejlépe však husí vložíme do rendlíku a dobře promícháme. Přidáme majoránku, se solí utřené stroužky česneku, nadrobno nasekané býčí žlázy, vejce a mouku, zpracujeme mícháním v těstovitou hmotu ze které vytvoříme lžící jakési knedlíky. Ty pak mrskneme na pekáč, důkladně podlijeme sádlem a pečeme, až nás charakteristická vůně upozorní, že pokrm "zraje". To vše trvá asi 40 minut, nezapomínejme "knedlíky" v pekáči kontrolovat a neustále obracet, pečení by nemělo být intenzivní. Podáváme s brambory, sypanými kaviárem a s chřestovou oblohou nebo vyhodíme.

Recept je z kategorií: Pokrmy z vnitřností

Nahlásit recept

  • 04.01.08 vloženo
  • 7832x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 hodina

Počet porcí

  • 1 porce

Ingredience

  • 1/4 l. kachní nebo husí krve, 600 g býčích žláz, volská oka (nebo oči), palička česneku, svazek chřestu, černý kaviár nejlépe z jesetera, sádlo, brambory, kudrnka, smetana, majoránka, vejce (od našeho strejce), hrubá mouka - 15 dkg

Doporučená příloha

  • brambory,

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Ňamina pro dietáře a la Translylvania

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Bazalkové máslo

Nejlepší recepty

Tatranské kuře Tatranské kuře
Houbová smaženice Houbová smaženice
Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...
Cibulačka Cibulačka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz