Recept Naložený hermelín ala Jamajka

(Hodnoceno 1x) Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Naložený hermelín ala Jamajka

Postup

Hermeliny rozkrojíme podélně. Jednu polovinu natřeme zevnitř provensálskou pastou (nebo posypem provensálským kořením), druhou natřeme česnekovou pastou, položíme kolečko cibule a rozpůlenou olivu. Přiklopíme druhou půlkou hermelínu a dáme do sklenice. Lehce zaprášíme červenou paprikou na povrchu. Zalejeme olejem a dáme do lednice uležet na pár dní (záleží na zralosti hermelínu). Cílovou chuť této speciality můžete ochutnat v pivnici Jamajka, Staropramenná 23, Praha 5 - Smíchov (3 minuty od Anděla).

Recept je z kategorií: Speciality

Nahlásit recept

  • 11139x zobrazeno

Čas přípravy

  • 15 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 hermelíny, 1 větší cibule, 4 olivy, česneková pasta, olej, červená paprika sladká, provensálská pasta nebo koření

Doporučená příloha

  • Pivo v Jamajce.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

Zuzka1973 31.05.13 19:18

Také skvělá verze naložených hermelínů… Část oleje jsem použilla ten z doma naložených sušených rajčat, nikdy ho nevylévám, je super zrovínka na podobně nakládané dobroty nebo i do určitých typů salátů - u nás hlavně do některých těstovinových…

Uvaření se již líbí 4 labužníkům

Diskuse k receptu Naložený hermelín ala Jamajka

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek
lu-a
1 příspěvek 25.01.09 03:43
Re: Naložený hermelín ala Jamajka

mnam. bolo to vynikajuce. naozaj dobry recept. len tam nabuduce dam 2 cibule

rastoba
492 příspěvků 25.01.09 03:43
Hned si jeden udělám

mňam :)

chosee
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 25.01.09 03:43
Doporučení

vyvarujte se Sedlčanského hermelínu je to jen jakási parodie na hermelín , mám s ním špatné zkušenosti:-(, nejlépe se nakladá Král sýrů a kdyby existovaly oválné sklenice , tak by to jasně vyhrál GERAMONT ( stojí okolo 30,– což není zase tolik).Přeju všem dobrou chuť :-)

pepicek
1309 příspěvků 25.01.09 03:43
Provensálská pasta od Knorra

Provensálská pasta je směs oleje, bazalky (tý je tam hafo) a spousty dalších bylinek, ale prodává se to i jako hotovej produkt. Jediný místo v Praze, kde se nám ji podařilo sehnat je v Praze 3, Koněvově ulici, když se jede nahoru tak po levé straně, dlouhá jednopatrová bílá budova, je pod ní hotel. Je to teda drahý jako kráva … půlkilový balení (menší se nějak nevyrábí) stojí ke třem stovkám, ale při vaření se toho spotřebuje minimálně, tedy můžete obdarovat v malých dávkách třeba příbuzné nebo to s někým koupit na půl, či na čtvrt :)
Pokusím se sehnat recept na výrobu, ale nic neslibuju, budu přitom muset asi vydírat někoho z Master Foods :)))

Labužník ivana
11 příspěvků 25.01.09 03:43

z čeho je ta provensálská pasta - koření a co ještě ?

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Karbanátky

Nejlepší recepty

Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Zapečený losos s pórkem (pro Lvy) Zapečený losos s pórkem...
Domácí svíčková omáčka Domácí svíčková omáčka
Brokolicová polévka se smetanou Brokolicová polévka se...
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz