Recept Naložený hermelín ala Jamajka
Myák Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup
Hermeliny rozkrojíme podélně. Jednu polovinu natřeme zevnitř provensálskou pastou (nebo posypem provensálským kořením), druhou natřeme česnekovou pastou, položíme kolečko cibule a rozpůlenou olivu. Přiklopíme druhou půlkou hermelínu a dáme do sklenice. Lehce zaprášíme červenou paprikou na povrchu. Zalejeme olejem a dáme do lednice uležet na pár dní (záleží na zralosti hermelínu). Cílovou chuť této speciality můžete ochutnat v pivnici Jamajka, Staropramenná 23, Praha 5 - Smíchov (3 minuty od Anděla).
Recept je z kategorií: Speciality
- 14178x zobrazeno
Čas přípravy
- 15 minut
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 4 hermelíny, 1 větší cibule, 4 olivy, česneková pasta, olej, červená paprika sladká, provensálská pasta nebo koření
Doporučená příloha
Pivo v Jamajce.
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku31.5.13 19:18
Také skvělá verze naložených hermelínů… Část oleje jsem použilla ten z doma naložených sušených rajčat, nikdy ho nevylévám, je super zrovínka na podobně nakládané dobroty nebo i do určitých typů salátů - u nás hlavně do některých těstovinových…
Líbí se mi Uvaření se již líbí 4 labužníkůmDiskuse k receptu Naložený hermelín ala Jamajka
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Naložený hermelín ala Jamajka
1 příspěvek 25.1.09 03:43
mnam. bolo to vynikajuce. naozaj dobry recept. len tam nabuduce dam 2 cibule
492 příspěvků 25.1.09 03:43
mňam
vyvarujte se Sedlčanského hermelínu je to jen jakási parodie na hermelín , mám s ním špatné zkušenosti:-(, nejlépe se nakladá Král sýrů a kdyby existovaly oválné sklenice , tak by to jasně vyhrál GERAMONT ( stojí okolo 30,– což není zase tolik).Přeju všem dobrou chuť
1309 příspěvků 25.1.09 03:43
Provensálská pasta je směs oleje, bazalky (tý je tam hafo) a spousty dalších bylinek, ale prodává se to i jako hotovej produkt. Jediný místo v Praze, kde se nám ji podařilo sehnat je v Praze 3, Koněvově ulici, když se jede nahoru tak po levé straně, dlouhá jednopatrová bílá budova, je pod ní hotel. Je to teda drahý jako kráva … půlkilový balení (menší se nějak nevyrábí) stojí ke třem stovkám, ale při vaření se toho spotřebuje minimálně, tedy můžete obdarovat v malých dávkách třeba příbuzné nebo to s někým koupit na půl, či na čtvrt

Pokusím se sehnat recept na výrobu, ale nic neslibuju, budu přitom muset asi vydírat někoho z Master Foods
11 příspěvků 25.1.09 03:43
z čeho je ta provensálská pasta - koření a co ještě ?