Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
DanaS Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Recept je převzatý z Apetitu - rychlý a výborný.
Do rendlíku vložte ocet, česnek, fenykl, chilli, bobkové listy, cukr olej a sůl a přiveďte k varu. Ve směsi 2 minuty povařte květák a pak vše přendejte do sterilizované sklenice. Okamžitě uzavřete a nechte vychladnout. Krajíčky chleba opečte a podávejte se sýrem, květákem a oliv. olejem. Květák v lednici vydrží měsíc.
krajíčky chleba, gorgonzola nebo jiný sýr s modrou plísní olivový olej
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
14.9.12 13:45
Super
Už se těším, až se rozleží…
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Nakládaný květák
1 příspěvek 27.9.16 08:36
Květák taky nakládám podle tohoto receptu, jen na množství octa přidávám skoro 3/4 litru vody. Ale nevím, třeba to je jinak
Já také dělala bez přidání vody a díky za vytažení receptu - musím zase naložit
38 příspěvků 7.8.15 05:44
Teď jsem to kontrolovala a voda tam není.
http://www.apetitonline.cz/…onzolou.html
43 příspěvků 15.7.15 09:05
Aspoň v tom Apetitu ji udávají.