Recept Nakládaný hermelín s feferonkou Pra

ahoj747 Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Nakládaný hermelín s feferonkou

Úvod

ostrý

Postup

Postup přípravy Všechny hermelíny rozpůlíme podélně. Vnitřky posypeme hojně červenou paprikou. V mističce smícháme česnek a trochu soli, touto směsí potíráme taktéž vnitřek hermelínů, feferonky nakrájené na kolečka a cibuli na proužky pokládáme na česnek. Potom hermelíny přiklopíme a trochu zmáčkneme, aby se ve sklenici nerozpojily. Vhodnou nádobu, ve které budou hermelíny zrát, naplníme asi ze čtvrtiny olejem a přidáme část koření, nakrájenou cibuli a feferonky. Do nádoby dáme 2 - 3 hermelíny, dolijeme olej a zase přidáme trochu koření, feferonky a cibuli. Takto opakujeme, dokud nejsou všechny hermelíny ponořené v oleji spolu s ostatními ingrediencemi. Naplněnou sklenicí pořádně zatřeseme, aby vyprchal přebytečný vzduch a koření se promísilo s olejem.

Nahlásit recept

  • 12.11.18 vloženo
  • 942x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 min

Počet porcí

  • 5 porcí

Ingredience

  • 3 ks hermelínu
  • 1 cibule
  • 3 str.česneku
  • 2 feferonky
  • sůl,pepř

Doporučená příloha

  • pivo -

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Nakládaný hermelín s feferonkou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Brokolicová polévka se smetanou Brokolicová polévka se...
Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...
Křehké kuřecí plátky v jogurtové marinádě Křehké kuřecí plátky v...
Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz