Recept Nakládaný hermelín 3

lucyje Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Hermelíny podélně rozkrojíme, nedokrojíme a potřeme prolisovaným česnekem. Uprostřed i na povrchu posypeme provensálským i grilovacím kořením. Naskládáme do zavařovací láhve, přidáme bobkový list, feferonku a na proužky nakrájenou cibuli, zalijeme olejem. Láhev zavíčkujeme a necháme uležet asi 3-4 dny. Podáváme s pečivem.

Recept je z kategorií: Studená kuchyně

Nahlásit recept

  • 22.02.06 vloženo
  • 8545x zobrazeno

Ingredience

  • 3-4 hermelíny
  • česnek dle chuti
  • 1 cibule
  • provensálské koření
  • grilovací koření
  • bobkový list
  • feferonku
  • olej

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Nakládaný hermelín 3

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Nakládaný hermelín 3

mazut
1 příspěvek 25.1.09 03:43
Re: Nakládaný hermelín

cibule nezacne kvasit,kdyz ji predem podusis na oleji.Pak se musi nechat vychladnout a pridat k hermelinum.

DanaJ
1136 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Nakládaný hermelín - Sasa

Nikdy se mi nestalo, že by mi začal kvasit s cibulkou. Pravděpodobně se Ti stala chyba v postupu. Nebo Ti tam zalezla nějaká breberka.:-)

Sasa
34 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Nakládaný hermelín

lépe nedávat cibuli, ta může začít kvasit

DanaJ
1136 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Nakládaný hermelín

Že by v teple 3-4 dny a nebo v lednici 2-3 týdny?;-) Já nechávám uležet v lednici 10 dnů až 2 týdny. Dýl to stejně nevydržíme. K nakládání používám hermelíny těsně před projítím, aby byly vyzrálé. Jednou jsem to dala do tvarohatých-nedozrálých a ještě nebyly - možná u těch to ty 2-3 týdny chce. …Nesnězte to, když víte, že tam jsou.:-)3

sim
293 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Nakládaný hermelín

Ja mam poznamku k teplemu miestu. Videl som, ako po zreni NH na teplom mieste dvaja ludia dva dni trpeli :-))) Asi by som odporucil z bakteriologickych dovodov odlezanie na studenom mieste, napr. v chladnicke.

Labužník Daníček02
26 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Nakládaný hermelín

3-4 dny je malo :]. Radsi 2-3 tydny.

No ja vim, je to vec osobniho gusta.

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...
Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...
Těstoviny s omáčkou z cuket - Con le zucchine Těstoviny s omáčkou z cuket...
Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz