Recept Nakládaný divočák

(Hodnoceno 2x) Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Maso nakrájíme na pět krásných řízků a marinujeme jeden až dva dny. Marinádu vytvoříme smícháním vína,kečupu,hořčice,2 lžic oleje a koření divočina.Před přípravou naložené maso jemně otřepeme od marinády, osolíme,obalíme ve strouhance,namočíme do rošlehaných vajec a smažíme vrozehřátém tuku.pozn.vejce rožšleháme samotná,nic nepřidáváme.

Recept je z kategorií: Divočák

Nahlásit recept

  • 03.02.06 vloženo
  • 30773x zobrazeno

Čas přípravy

  • 60 minut

Počet porcí

  • 5 porcí

Ingredience

  • 1 kg masa
  • 2 dcl červeného vína
  • 1 lžíce hořčice
  • 1 lžíce kečupu
  • 2 lžíce oleje
  • 4 lžičky koření divočina
  • 2 vejce
  • trochu soli,strouhanky a oleje na smažení

Doporučená příloha

  • Hranolky opékané brambory

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

van.Thomas 24.2.15 14:40

Ačkoliv nejsem příznivcem kupovaných kořenících směsí, tohle bylo velmi dobré.

Odkaz na uvaření

Sidous 19.1.13 18:32

Výborné, rychlé a šťavnaté

Diskuse k receptu Nakládaný divočák

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Hermelín ve víně

Nejlepší recepty

Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Vaječný salát s pomeranči a řeřichou Vaječný salát s pomeranči a...
Zapečený losos s pórkem (pro Lvy) Zapečený losos s pórkem...
Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz