Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
bábina Álina Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
Vše dáme do hrnce, přidáme sůl, pepř,asi ½ lžíce pálivého grilovacího koření
(dle chuti i více)
Přivedeme k varu a vaříme asi 5 minut. Horké plníme do sklenic a
zavíčkujeme.
Recept je z kategorií: Různé saláty
pečivo
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Spíš to vypadá jako vzpomínka na konzervu „lečo s klobásou“, pamatujete?
Nevím, čí to je nick, ale recept je to příšerný. Každý, kdo někdy dělal utopence, ví, že buřty při zahřátí vypouštějí tuk, který po zchladnutí dělá nepěkné a nechutné povlaky a hrudky.
Stanislava Kazim změnila nick…
a bude přidávat opět další stupidní, nezajímavé a tisíckrát omleté recepty bez ohledu na to, že tu mnohem lepší dávno jsou…
Příspěvek upraven 04.11.10 v 09:26
4 příspěvky 04.11.10 07:52
Pálava je také zeleninová směs a pokud ji není možné sehnat, lze nahradit jinou pikantní zeleninovou směsí, ale bez zelí a nebo dáme 2 Tompy
4 příspěvky 04.11.10 07:26
Pálava jest vínko? Či něco jiného? Tompa je zeleninová směs od Hamé,to vím.