Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
marcik123 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
Osvěžující kousky rybího masa - dokonalé využití ryb, u kterých selhal klasický způsob přípravy.
Filetky připravíme pomocí filetovacího nože, naložíme do kameninového hrnečku, zasypeme solí (klidně více) a necháme uležet v chladu 3 dny.
Po třech dnech stáhneme z kůže - jde to hladce! Obsah zalijeme octem a lehce přilijeme limetkový ocet - opět necháme tři dny uležet.
Následně na hodinu fitetky vyjmeme, nakrájíme na kostičky, přidáme nakrájenou cibuli, drcený bobkový list, koření - promícháme a zalijeme přiměřeným množstvím kvalitního oleje. Necháme uležet a před jídlem promícháme.
Recept je z kategorií: Sladkovodní
pečivo s máslem
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Více či méně Ceviche !
Mnoho způsobů přípravy ceviche a pár jich na Labuzniku již také je
http://www.google.cz/search?…
Příspěvek upraven 25.01.11 v 19:24