Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
bona Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Tento recept jsem našla ve svých výstřižcích (trošku upravila) a zkusila vzápětí po uvedení mé první nakládané mozzarelly. Myslím, že tato je chuťově lepší... Mozzarellu nakrájíme na velikost větších soust. (Pro lepší a úhlednější krájení je vhodné nechat sýr trochu ztuhnout v mrazáku.) Česnek nakrájíme na plátky a spolu se sýrem, olivami, papričkami, bazalkou a pepřem navrstvíme do šroubovací sklenice. Olivový olej zahřejeme na cca 80°C, vmícháme citronovou šťávu, osolíme, necháme vychladnout a nalijeme do sklenice. Necháme proležet při pokojové teplotě nejméně 2 dny.
Recept je z kategorií: Chuťovky
bílé pečivo a víno
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
8.11.15 17:03
Super, zase změna oproti všem těm hermelínům a ostatním naloženým
sýrům, které rádi a s oblibou připravujeme a mlsáme
Jen bazalka tentokrát jen sušená, ta za oknem musí dorůst
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Nakládaná mozzarella II