Recept Nadívaná pečená krůta

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Krůtu připravíme obvyklým způsobem k pečení a pak ji naplníme nádivkou ze dvou druhů masa - mletého hovězího a vepřového. Místo strouhanky dáváme do nádivky rozemleté ořechy, nezapomeneme dodat drcený česnek, najemno nakrájenou cibuli, jedno či dvě vejce, majoránku, francouzskou hořčici, trochu mléka, osolíme. Nádivka musí získat takovou konzistenci aby držela pohromadě. Pak osolenou krůtu vytřeme zevnitř česnekem, nádivkou ji nacpeme vole i vnitřek a upečeme ve vyhřáté troubě do zlatova a křupava :).

Recept je z kategorií: Krůta či krocan

Nahlásit recept

  • 11146x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 hodina

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 krůta
  • 500g míchaného mletého masa (vepřové a hovězí)
  • 6 stroužků česneku
  • 1 menší cibule
  • vlašské ořechy
  • majoránka
  • francouzská pikantní hořčice
  • 1-2 vejce
  • mléko

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Nadívaná pečená krůta

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Karbanátky

Nejlepší recepty

Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Těstovinový salát s kuřecím masem Těstovinový salát s kuřecím...
Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz