Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Krůtu připravíme obvyklým způsobem k pečení a pak ji naplníme nádivkou ze dvou druhů masa - mletého hovězího a vepřového. Místo strouhanky dáváme do nádivky rozemleté ořechy, nezapomeneme dodat drcený česnek, najemno nakrájenou cibuli, jedno či dvě vejce, majoránku, francouzskou hořčici, trochu mléka, osolíme. Nádivka musí získat takovou konzistenci aby držela pohromadě. Pak osolenou krůtu vytřeme zevnitř česnekem, nádivkou ji nacpeme vole i vnitřek a upečeme ve vyhřáté troubě do zlatova a křupava :).
Recept je z kategorií: Krůta či krocan
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Nadívaná pečená krůta