Recept Nadívaná holoubata

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Žemle nakrájené na kostičky spaříme horkým mlékem. Máslo utřeme se žloutkem, solí, květem a na nudličky nakrájenými játry. Vše smícháme s máčenou žemlí a z bílků ušlehaným sněhem. Z vykuchaných a očištěných holoubat vyjmeme opatrně volátko, aby se nepoškodila kůže. Holoubata naplníme nádivkou, zašijeme je, zabalíme do plátku slaniny a dáme péci.

Recept je z kategorií: Drůbež

Nahlásit recept

  • 23486x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 holoubata
  • 4 plátky slaniny
  • játra z holoubat (nebo drůbeží)
  • 2 lžíce másla
  • 1 vejce
  • 1,5 dl mléka
  • 2-3 žemle
  • muškátový květ
  • sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Nadívaná holoubata

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Koláč bez vajec s tvarohem

Nejlepší recepty

Křehké kuřecí plátky v jogurtové marinádě Křehké kuřecí plátky v...
Bazalkové máslo Bazalkové máslo
Gratinované brambory (DIA)* Gratinované brambory (DIA)*
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest
Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz