Recept Nadívaná holoubata

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Žemle nakrájené na kostičky spaříme horkým mlékem. Máslo utřeme se žloutkem, solí, květem a na nudličky nakrájenými játry. Vše smícháme s máčenou žemlí a z bílků ušlehaným sněhem. Z vykuchaných a očištěných holoubat vyjmeme opatrně volátko, aby se nepoškodila kůže. Holoubata naplníme nádivkou, zašijeme je, zabalíme do plátku slaniny a dáme péci.

Recept je z kategorií: Drůbež

Nahlásit recept

  • 19408x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 holoubata
  • 4 plátky slaniny
  • játra z holoubat (nebo drůbeží)
  • 2 lžíce másla
  • 1 vejce
  • 1,5 dl mléka
  • 2-3 žemle
  • muškátový květ
  • sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Nadívaná holoubata

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Domácí svíčková omáčka

Nejlepší recepty

Krémové rizoto s brokolicí a sušenými rajčaty Krémové rizoto s brokolicí...
Vepřové maso v mrkvi Vepřové maso v mrkvi
Zapečený losos s pórkem (pro Lvy) Zapečený losos s pórkem...
Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz