Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Pampeliska Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Slaninu pokrájenou na kostičky rozškvaříme, přidáme nadrobno pokrájenou cibuli a osmažíme dozlatova. Potom přidáme a zpěníme sladkou mletou papriku, vmícháme rajčatový protlak a na kousky nakrájené maso ze zvěřiny, pepř, kmín, sůl a dusíme za občasného míchání a podléváme vodou, až je maso napůl měkké. Potom vydusíme guláš do tuku, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vodou nebo vývarem, rozmícháme a dusíme doměkka. Před dokončením přidáme pokrájené houby, rozsekanou okurku a petrželku, utřený česnek a majoránku. Mimo sezónu můžeme připravit myslivecký guláš i z předního hovězího masa - zkusíme, je to něco jiného, ale chuťově výborné.
Další recepty na Guláš
Recept je z kategorií: Guláše
houskové knedlíky, chléb.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Myslivecký guláš
5068 příspěvků 28.8.11 10:56
Casino?! a uz si hadal..?!
…jeden z mála receptů, kde se KOUSKY masa nerestují, ale přímo dusí

27 příspěvků 28.8.11 02:16
Tak jsem teď gulášek dovařila, namísto hříbků jsem dala pár hrstí lišek a je to dobrůtka. Díky
1309 příspěvků 25.1.09 03:43
díky Pampelisko