Recept Myslivecké plněné papriky

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Papriky podélně rozpůlíme, zbavíme jádřince, osušíme a na rozpáleném oleji na malém ohni v pánvi přiklopené pokličkou 10 minut dusíme. V kastrolu na rozpuštěném másle osmahneme nadrobno nasekanou cibuli, nakrájené houby, osolíme opepříme. Vejce rozkvedláme se smetanou, vmícháme do houbové směsi a necháme ztuhnout. Náplň vložíme do podušených paprik a horké podáváme. vhodnou přílohou jsou opečené brambory. Podle receptu Marie Horníkové, časopis Vlasta.

Recept je z kategorií: Bezmasá jídla

Nahlásit recept

  • 28.04.08 vloženo
  • 2938x zobrazeno

Ingredience

  • 4 papriky
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 1 cibule
  • 500g čerstvých jedlých hub, nejraději lišek
  • 50g másla
  • sůl
  • mletý pepř
  • 3 - 4 vejce
  • 2 lžíce smetany ke šlehání
  • 2 lžíce nadrobno nasekané petrželky

Doporučená příloha

  • Hlávkový salát.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Myslivecké plněné papriky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Myslivecké plněné papriky

Frantiska
927 příspěvků 29.4.09 01:24
Re: Myslivecké plněné papriky.

tento rok udelam znovu :) ja to mam rada i bez vajicek

Frantiska
927 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Myslivecké plněné papriky.

vypada to skvele, mozna se donutim, jit tento rok i na hriby :) brzoto vyzkousim se zampiony

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě
Štika na smetaně Štika na smetaně
Bramborový guláš s kabanosem Bramborový guláš s kabanosem
Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po cikánsku
Těstovinový salát s kuřecím masem Těstovinový salát s kuřecím...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz