Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
bedla Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Oblaněné maso nakrájíme přes vlákno na malé tenké plátky. Na pánvi rozehřejeme olej, vložíme naklepané maso na plátky, nakrájený česnek a posypeme drceným kořením, osolíme a zprudka opékáme. Opečené maso poklademe na talíře, zalijeme vypečenou šťávou a podáváme s pečenými brambory, které jsme připravili takto: oloupané brambory nakrájíme na vyšší plátky, rozložíme na plech vymazaný olejem, posypeme kmínem a v troubě opečeme. Během pečení je obracíme, aby byly stejnoměrně opečené. Horké solíme. Kdo má více času peče brambory syrové. Zdroj: Sešity domácího hospodaření z roku 1981
Recept je z kategorií: Minutky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Myslivecké maso