Recept Musaka v pomalém hrnci

Bulharská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Musaka v pomalém hrnci

Postup

Na pánvi orestujte maso do hneda, tuk odlejte.
Lilek nakrájejte na plátky a ty dejte do pomalého hrnce. Na lilek rozlozte maso a pridejte ostatní ingredience krome sýra.
Varte zakryté na LOW 6-8 hodin.
Pri podávání posypte sýrem.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 11.06.09 vloženo
  • 6545x zobrazeno

Čas přípravy

  • 6-8 hodin

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • 1 velký oloupaný lilek
  • 500 g mletého hovezího masa
  • 1 konzerva (400 g) kostek rajcat
  • 1 cibule, nakrájená na plátky
  • 3-5 oloupaných strouzku cesneku, nakrájených na kosticky
  • 1 zelený paprikový lusk, nakrájený na kousky
  • ca. 225 g rajské omácky
  • ½ KL mletého cerného pepre
  • sul podle chuti
  • 120 g sýra feta

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Musaka v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Pelmeně z červené řepy

Nejlepší recepty

Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Rebarborový crumble Rebarborový crumble
Reveňový koláč Reveňový koláč
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou
Štika na smetaně Štika na smetaně

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz