Recept Musaka v pomalém hrnci

Bulharská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Musaka v pomalém hrnci

Postup

Na pánvi orestujte maso do hneda, tuk odlejte. Lilek nakrájejte na plátky a ty dejte do pomalého hrnce. Na lilek rozlozte maso a pridejte ostatní ingredience krome sýra.
Varte zakryté na LOW 6-8 hodin.
Pri podávání posypte sýrem.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 11.06.09 vloženo
  • 6702x zobrazeno

Čas přípravy

  • 6-8 hodin

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • 1 velký oloupaný lilek
  • 500 g mletého hovezího masa
  • 1 konzerva (400 g) kostek rajcat
  • 1 cibule, nakrájená na plátky
  • 3-5 oloupaných strouzku cesneku, nakrájených na kosticky
  • 1 zelený paprikový lusk, nakrájený na kousky
  • ca. 225 g rajské omácky
  • ½ KL mletého cerného pepre
  • sul podle chuti
  • 120 g sýra feta

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Musaka v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Tatranské kuře Tatranské kuře
Losos na kopru s medovou omáčkou Losos na kopru s medovou...
Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Pečená kuřecí stehna Pečená kuřecí stehna

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz