Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Indická kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Vsechny ingredience smíchejte v pomalém hrnci. Varte zakryté na LOW 8-10 hodin, nebo na HIGH 4-5 hodin. Tip: Hrebícky dejte do kovového vajícka na caj a po uvarení je odstrante.
Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce
Indický chléb Naan nebo pecivo.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
26.8.09 00:00
Této slavné polévky existuje celá řada variant, přidává se utřený
česnek, pasta z rajčat, citronová šťáva, smetana nebo se vynechává
celer, houby, mouka, petrželka.
Výborná v těchto deštivých větrných dnech Dobrou chuť.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Mulligatawny v pomalém hrnci
76 příspěvků 17.9.09 10:36
Dovoluji si k teto, jiste dobre polevce, pripojit svuj nazor. Myslim si, ze je zbytecne davat hrebicky do kovoveho sitka, kdyz je vseobecne znamo, ze pri kontaktu kovu se zeleninou dochazi ke ztrate vitaminu. Jinak nic ve zlem, ani jsem nechtela byt za „stouru“
foto
717 příspěvků 25.1.09 03:43
Dekuji za Tvuj komentár! Samozrejme ze mne potesil.
Včera uvařeno, dnes k večeři snědeno. Mám moc ráda tvé recepty, spiser, i když nevlastním speciální hrnec
Díky za jednoduchost a přitom zajímavé
kombinace 
717 příspěvků 25.1.09 03:43
To jsem si oddechnul!! Mrzelo by mne kdybys nebyla spokojená. Receptu na Mulligatawny je mnoho. Dekuji za vysoké ocenení.
4813 příspěvků 25.1.09 03:43
máš štěstí !!!!
Polévka dostala osm a půl bodu (z deseti možných).
Jenom jsem prozkoumala pár Mulligatawny webových stránek a většinou tam byla rýže. Tak jsem přidala pár lžic v poslední půlhodině vaření.
Recept už je v oblíbených.
Je to trochu nezvyk měřit kousky na litry, ale díky esme to určitě zvládnu a vyzkouším, protože to vypadá zajíměvě.
4813 příspěvků 25.1.09 03:43
polévka se vaří…
Jestli to nebude k jídlu tak si mě nežádej!!
Pro ty kteří mají problém odměřit 500 ml kuřecího masa jsem zde přidala malou pomůcku .