Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk
1. Mrkev omyjeme, očistíme, nakrájíme na tenké plátky a osmahneme na rozehřátém másle. Poté smícháme smetanu a jogurt se solí a pepřem a přidáme k mrkvi. 2. Troubu předehřejeme na 200 °C. Zapékací mísu nebo pekáček vymažeme máslem, mrkev do něj přeložíme a asi 30 min. pečeme. 3. Okurku nakrájíme na kostičky. 6 lžic vody a cukr svaříme na nit a okurkové kostky v cukru krátce povaříme a odstavime. Obvyklým způsobem uvaříme rýži. Rajčata spaříme, oloupeme, nakrájíme na kostičky a vmícháme do rýže. 4. Filé pokapeme citronovou šfávou, ochutíme solí, pepřem a provensálským kořením a na rozpáleném oleji je opečeme z obou stran dozlatova. Na talíři posypeme mrkev okurkami a obložíme rýží a rybou.
Recept je z kategorií: Ryby
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Mořský okoun s rýží a mrkví