Recept Mořský okoun s bylinkovou omáčkou

Labužník kamil.ka02 Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Rybu pokapeme citrónovou šťávou a necháme 10 minut odležet. Okurčičky posekáme, bylinky posekáme. Řeřichu nahrubo posekáme. Spolu s okrčičkami a bylinkami ji vmícháme do jogurtu. Osolíme, opepříme a ochutíme citrónovou šťávou. Filety osolíme, opepříme, obrátíme v mouce a opékáme po obou stranách na vřelém bylinkovém másle 6 minut. Filety podáváme s omáčkou a bramborami, obložené ředkvičkami, řeřichou a petrželkou.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 20.07.04 vloženo
  • 3383x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 filety z mořského okouna
  • citrónová šťáva
  • 4 ostré sterilované okurčičky
  • petrželka
  • kopr
  • řeřicha
  • 200g jogurtu
  • sůl
  • pepř
  • 2 lžíce mouky
  • 1 lžíce bylinkového másla
  • 1 svazek ředkviček

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Mořský okoun s bylinkovou omáčkou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Vepřovo-kuřecí roláda s čerstvým špenátem Vepřovo-kuřecí roláda s...
Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...
Kuřecí tortilla s rajčaty a ledovým salátem Kuřecí tortilla s rajčaty a...
Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku
Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz