Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk
1. Vařené brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky. 2. Oloupaný česnek prolisujeme a osmahneme na 2 lžicích oleje. Přidáme loupaná rajčata. Okořeníme solí, oregánem, cayenským pepřem a na mírném ohni podusíme asi 10 min. a mícháme, až vznikne kaše. 3. Omyjeme papriku a očistíme, oloupeme cibuli, obojí nakrájíme na kolečka a osmahneme na 2 lžicích oleje. Rybí filé rozdělíme na 4 porce, pokapeme citronovou šťávou a opepříme. Troubu předehřejeme na 200 °C. 4. Brambory, papriky a cibuli vložíme do vymaštěné zapékací mísy nebo pekáčku, přelijeme rajčatovou kaší a nahoru položíme rybu. Posypeme ji strouhankou, přelijeme rozšlehaným vejcem a ně dáme petrželku. Poklademe vločkami másla a pečeme asi 40 minut.
Recept je z kategorií: Ryby
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Mořský losos s křupavou bramborovou kůrkou