Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk
1. Oloupeme rajčata, rozpůlíme je, zbavíme jader a nakrájíme na kostky. Ostatní zeleninu také očistíme, omyjeme a nadrobno nakrájíme. 2. Každou zeleninu zvlášt krátce po sobě opečeme na olivovém oleji, osolíme, opepříme a necháme, okapat na papírovém ubrousku. 3. Zeleninu, rajský protlak, nasekaný stroužek česneku a koření smícháme a na mírném ohni dusíme doměkka. Troubu předehřejeme na 220 °C. 4. Chléb, stroužek česneku, petřzelku a bazalku rozmixujeme. Rybu nakrájíme na porce a vložíme do ohnivzdorné formy. Potřeme směsí chleba s bylinkami a necháme v troubě zapékat, dokud povrch nezezlátne. Zeleninu s rybou upravíme na talíře a ozdobíme podle přání.
Recept je z kategorií: Ryby
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Mořský losos s jarními bylinkami