Recept Mořský ďas s omáčkou z kiwi

Polská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Z filetů stáhneme kůži a zbavíme je kostí. Pak je obalíme v mouce, přebytek mouky oklepneme a na rozehřátém másle spolu s olejem rybu osmažíme 2-3 minuty z obou stran. Hotové filety vyjmeme a uchováme v teple. Kiwi rozmixujeme, dáme na výpek po rybách, přidáme vermut a dochutíme solí a pepřem. Hotovou omáčkou přelijeme rybu a ihned podáváme.

Recept je z kategorií: Mořské

Nahlásit recept

  • 26.01.06 vloženo
  • 3564x zobrazeno

Ingredience

  • 4 filety z mořského ďasa (*lze použít i halibuta*) cca 75 dkg
  • hladká mouka smíchaná se solí a mletým pepřem
  • 1 lžíce oleje
  • 1 lžíce másla
  • 4 očištěná kiwi nakrájená na větší kostky
  • 1 lžíce vermutu
  • sůl
  • pepř.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Mořský ďas s omáčkou z kiwi

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku
Květáková polévka Květáková polévka
Vepřové medailonky s česnekovou omáčkou Vepřové medailonky s...
Pečený bůček s blumami Pečený bůček s blumami
Křehké kuřecí plátky v jogurtové marinádě Křehké kuřecí plátky v...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz