Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
mirino Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Na tuku osmahneme na kostičky nakrájenou cibuli,přidáme na kostky nakrájený lunchmeat (asi jak na guláš),krátce osmahneme a zaprášíme mletou paprikou.Přidáme mochovskou zeleninou,podlijeme vodou a přidáme kostku bujónu.Přidáme nakrájené brambory opepříme a za občasného míchání dusíme doměkka.Ke konci dušení přidáme majoránku a na závěr přidáme mouku rozkvedlanou ve vodě a ještě chvíli povaříme.Podle chuti dosolíme.Podáváme v hlubokém talíři.
Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce
chléb
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Mochovská pochoutka
2 příspěvky 3.12.09 02:21
Luncheonmeat možná kdysy býval kvalitní. Včíl je z něj po uvaření taká kaše. Doporučuji spíš šmakovštější maso. A pálivá paprika mi zde lahodí víceji než sladká.