Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
bona Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Křen nakrájíme na malé kousky, přidáme ostatní přísady a vše rozmixujeme.
Recept je z kategorií: Přílohy
podáváme ke grilovaným masům, nebo uzenému, nebo co má kdo rád a co kdo snese…
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Mňam křen pana Roztočila
Tak to se omlouvám, já jen koukla na počet zobrazení a zdál se mi čerstvý
, ale opravdu je skvělý.
také jsem to zjistila, půjdu mixovat. Ahojky! B.
Ten recept pro Esme mám také v oblíbených.
2416 příspěvků 25.1.09 03:43
To jo, ale ten můj tu byl o chloupek dřív… 18.3. 2007, zatímco Bedly Plzeňský až 22.4. 2007…:-)
Díky za pochvalu, panu Roztočilovi ji vyřídím. B.
recept dobrý, akorát už tady je - jako Plzeňský křen pro Esme
32 příspěvků 25.1.09 03:43
křen je moc dobrý a tím, že se mixuje nakrájený na kousky s tekutinou, tak při přípravě vám neslzí oči a neštípe nos. Z uvedeného množství jsou asi tři skleničky od přesnídávky a vydrží v lednici i rok. Křen se nesteriluje.