Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Vejce uvarte natvrdo, oloupejte je a nakrájejte je na plátky.Oloupaný salám nakrájejte na tenké plátky. Paprikový lusk ocistete a nakrájejte na kosticky. V pekáci rozehrejte 25 g másla a na ne rozdelte vejce, krevety, salám a paprikový lusk. Smetanu rozslehejte s horcicí, solí a peprem a tím polejte obsah hrnce. Posypejte strouhaným sýrem a nakrájenou petrzelkou. Druhých 25 g másla nakrájejte na plátky a temi pokladte povrch jídla. Pecte v troube vyhráté na 220 st. C 10-15 minut. Podávejte s rýzí nebo spagetami ale lze podávat i s bagetou a zeleninovým salátem.
Recept je z kategorií: Teplé předkrmy
Uvedena v receptu.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Mlynářská vejce
1113 příspěvků 25.1.09 03:43
Dneska už jsem dělala tuto dobrotu od spisera po druhé, a tak jsem trošku improvizovala. Na dně pekáčku z varného skla jsem osmažila 1 nakrájenou cibuli a 3 nakrájené česneky. Bylo to opravdu mňamózní- vyzkoušejte!
717 příspěvků 25.1.09 03:43
Dekuji Libusi a Terrince za prání! U nás je dnes svátek - ne 1. máj - ale Nanebevstoupení Krista. Na nábrezí ani pod rozkvetlý strom nemohu protoze leje a bude prset zbytek dne. Bohuzel.
1113 příspěvků 25.1.09 03:43
Tak jsem přemýšlela, které krevetky z tvého množství receptů zítra udělám a je to jasný „mlynářská vejce“ a nemusím ani hledat, ani se rozmýšlet- díky jako vždy! Měj se tam krásně a obvzlášť dnešní den si užij- nějakou kočku chytni a polib jí pod rozkvetlým stromem (teda na ústa). Ahóóój do Dánska.
490 příspěvků 25.1.09 03:43
Tak mám dojem, Janíčku, že můj syn Pepík má o večeři postaráno. Vajíčka, salámek, sýr a krevetky to on vše má velmi rád a smetanu jakby smet. Takže Ti děkuji za skvělý recept. To víš ,že také ochutnám.Přeji Ti pěkný 1. máj, když , tak pozdravuj to děvče co sedí na nábřeží a moře jí nohy omývá.Zdraví Libuše.