Recept Mleté maso v listovém těstě

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Mleté maso v listovém těstě

Postup

1. Cibuli oloupeme a posekáme. Rajče překrojíme, zbavíme zrníček, oloupeme a nasekáme. Mleté maso smícháme s rajčetem, cibulí, solí, pepřem, kmínem a novým kořením. 2. Těsto rozválíme, z každého plátu nakrájí­me 8 čtverečků. Ohřejeme mléko s máslem a směsí potřeme všechny čtverečky. Doprostřed každého rozložíme směs. Strany přimáčkneme a těsto svineme do kornout­ku. Špičku potřeme bílkem a přimáčkneme. 3. V rozpáleném oleji smažíme závitky dozlatova. Po vyjmutí necháme přebytečný tuk vsálo nout do papírového ubrousku. Ihned podáváme se salátem, rajčaty, okurkami nebo olivami.

Recept je z kategorií: Mleté maso

Nahlásit recept

  • 17.02.03 vloženo
  • 14404x zobrazeno

Čas přípravy

  • 40 minut

Počet porcí

  • 16 porcí

Ingredience

  • 1 kousek asi 290 kcal, 4 g bílk., 26 g tuků, 7 g sacharidů
  • 1 cibule
  • 1 malé rajče
  • 1 lžíce posekané petrželové natě
  • sůl
  • pepř
  • po špetce kmínu a nové­ho koření
  • 250 g mletého masa
  • 2 pláty listového těsta (asi 200 g)
  • 30 g másla
  • 50 ml mléka
  • 1 bílek
  • 500 ml slunečnicového oleje

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Mleté maso v listovém těstě

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Kapustičky na slanině

Nejlepší recepty

Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky
Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz