Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Maso dobre smíchejte s cesnekem, creme-fraiche, solí, peprem a rozdelte je na ctyri stejné cásti. Z kazdé cásti vyformujte kouli a stlacte ji na plocho. Na povrchu narýsujte nozem mrízku, biftek obalte dokola slaninou a upevnete ji párátkem. Na pánvi rozehrejte tuk a bifteky smazte po kazdé strane 3-4 minuty. Uvnitr musí zustat trochu ruzové. Opecte je také nastojato kolem dokola, aby se i slanina opekla. Podávejte s peceným bramborem, plneným bernaisským máslem a zeleninovým salátem. Bernaisské máslo: Rozmíchejte asi 75 g zmeklého másla s bernaisskou esencí podle chute a pridejte nakrájenou petrzelku. Vyformujte z másla válecek, zabalte do folie a dejte vychladit do chladnicky. Tip: Plnené bifteky. Z ochuceného masa vyformujte 8 tenkých plátku. Na 4 z nich dejte kousek (10 g) krenového másla (máslo smíchané s nastrouhaným krenem), zakryjte zbylými plátky a na okrajích pritisknete. Smazte jako predchozí bifteky a podávejte s varenými brambory, horkým hnedým máslem a dusenými zelenými fazolkami.
Recept je z kategorií: Mleté maso
Uvedena v receptu.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Mleté česnekové bifteky
5068 příspěvků 25.1.09 03:43
http://www.joyofbaking.com/…Fraiche.html
..aj na labuzniku je recept. Skus si dat do vyhladavaca a urcite najdes z neho aj okrem receptu plno pochutiek, je vyborny…
31 příspěvků 25.1.09 03:43
Prosím, co je creme-fraiche?
5068 příspěvků 25.1.09 03:43
Trochu som ich opiekla a potom sup do rury ku zemiacikom, vrch som pokladla este olivama a trochu syra struhaneho a k tomu salatik paradajkovo feferonovy ako remen a plnene su. Ja totizto neviem co je to ta bernaiska esence…ale papanica to je priam bozska a vonava vonavunka …;) vdaka