Recept Mleté bifteky

(Hodnoceno 1x) penda Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Mleté maso osolíme a okořeníme, přidáme jemně nasekanou cibuli, vodu a promícháme s moukou. Větší, rukou vytvořené placičky pečeme na rozpáleném tuku po obou stranách. Zdobíme posekanou cibulovou natí, pažitkou nebo cibulí. *Poznámka:* Jiná varianta od "Pepina":https://www.labuznik.cz/recipe.php?ID=1289 . Čerpáno ze sešitu Kuchařka pro nezaměstnané (1991).

Recept je z kategorií: Mleté maso

Nahlásit recept

  • 20.02.06 vloženo
  • 6758x zobrazeno

Ingredience

  • 1/2 kg mletého syrového hovězího masa
  • 1 menší cibule
  • sůl
  • pepř
  • 8 PL vody
  • 5 PL mouky
  • tuk na pečení.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

Zuzka1973 26.11.17 12:36

Ze skopového mletého ořezu (z našeho chovu) - výborné!
K tomu brambory z naší zahrady, zbytek jogurtové zálivky od včera (byla k jinému ze zde uložených receptů).
Muž si dal s bramborovou kaší a naloženou okurkou - také byl velmi spokojený.
(Foto v komentáři.)

Diskuse k receptu Mleté bifteky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Mleté bifteky

Zuzka1973
2371 příspěvků 26.11.17 12:37

Ze skopového mletého ořezu (z našeho chovu) - výborné!
K tomu brambory z naší zahrady, zbytek jogurtové zálivky od včera (byla k jinému ze zde uložených receptů).
Muž si dal s bramborovou kaší a naloženou okurkou - také byl velmi spokojený. :kytka:

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Karbanátky Karbanátky
Bramborový guláš s kabanosem Bramborový guláš s kabanosem
Bylinkové palačinky s chřestem Bylinkové palačinky s chřestem
Kuřecí prsíčka v plátku šunky Kuřecí prsíčka v plátku šunky
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz