Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Maso nakrájíme na kostky a osmažíme za stálého míchání na tuku v papiňáku. Šťávu necháme vydusit, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme ji dozlatova. Zasypeme hladkou moukou, za stálého míchání ji spolu s masem necháme osmahnout a vše podlijeme vřelou vodou přiměřeně ke 4 porcím. Osolíme, opepříme, přidáme kmín, masox a houby. Přivedeme do varu, papiňák uzavřeme a děláme zhruba 40 minut. Na talíři při podávání zdobíme nasekanou petrželkou, kolečky syrové cibule apod. Pokud děláme běžně v kastrůlku pod pokličkou, děláme obdobně jako v papiňáku a jídlo je hotové, když je maso měkké.
Recept je z kategorií: Vepřové maso
rýže, houskový knedlík, hranolky, zeleninový salát.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Mirošišovo maso s houbami