Recept Mimózová vejce

Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Mimózová vejce

Postup

Vejce oloupejte a podélne je rozpulte. Vyjmete z nich zloutky. Bílky rozlozte dokola na podávací podnos a naplnte je kaviárem.
Salát opláchnete, osuste a rozeberte jej na listy. Srdce salátu opet slozte a naaranzujte je mezi vejce na podnosu.
Zloutky protrete jemným sítem. Rozdelte je na kaviár, 1 PL si ponechte.
Kazdé vejce zamaskujte 1 PL creme-fraiche a posypte uschovanými protrenými zloutky.
Podávejte jako predkrm.

Recept je z kategorií: Zdobená vejce


Reklama

Nahlásit recept

  • 01.04.10 vloženo
  • 4067x zobrazeno

Čas přípravy

  • 15 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 vejce uvarená na tvrdo
  • 100 g nebarveného kaviáru, i nepravého
  • 8 PL creme-fraiche
  • 1 malá hlávka salátu

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Mimózová vejce

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Pomerančová zmrzlina


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Kuřecí tortilla s rajčaty a ledovým salátem Kuřecí tortilla s rajčaty a...
Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Vepřové maso v mrkvi Vepřové maso v mrkvi

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz