Recept Mimózová vejce

Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Mimózová vejce

Postup

Vejce oloupejte a podélne je rozpulte. Vyjmete z nich zloutky. Bílky rozlozte dokola na podávací podnos a naplnte je kaviárem.
Salát opláchnete, osuste a rozeberte jej na listy. Srdce salátu opet slozte a naaranzujte je mezi vejce na podnosu.
Zloutky protrete jemným sítem. Rozdelte je na kaviár, 1 PL si ponechte.
Kazdé vejce zamaskujte 1 PL creme-fraiche a posypte uschovanými protrenými zloutky.
Podávejte jako predkrm.

Recept je z kategorií: Zdobená vejce


Reklama

Nahlásit recept

  • 01.04.10 vloženo
  • 4042x zobrazeno

Čas přípravy

  • 15 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 vejce uvarená na tvrdo
  • 100 g nebarveného kaviáru, i nepravého
  • 8 PL creme-fraiche
  • 1 malá hlávka salátu

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Mimózová vejce

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Kuře na kapustě Kuře na kapustě
Křehké kuřecí plátky v jogurtové marinádě Křehké kuřecí plátky v...
Novoroční čočka s houbami Novoroční čočka s houbami
Kuřecí prsa obalená pršutem Kuřecí prsa obalená pršutem
Houbová smaženice Houbová smaženice

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz