Recept Míchaný salát III

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Míchaný salát III

Postup

1. Jednotlivé listy radicchia (červenolisté hlávkové če­kanky) oddělíme od koštá­lu, očistíme, omyjeme a na­trháme na kousky velikosti sousta, osušíme a dáme do velké mísy. 2. Na zálivku v misce smí­cháme oba druhy octa se solí a pepřem. Vidličkou ne­bo metlou do směsi zašle­háme olej. 3. Pažitku omyjeme, osuší­me a nadrobno ji rozkrájí­me. 4. Zálivkou salát pokapeme a opatrně promícháme. Posypeme pažitkou a vše ještě jednou důkladně pro­mícháme. Salát okamžitě podáváme. K salátu chutná bageta.

Recept je z kategorií: Zeleninové saláty

Nahlásit recept

  • 30.07.02 vloženo
  • 6257x zobrazeno

Čas přípravy

  • 10 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • na osobu asi 110 kcal
  • po 150 g červeného a žlutého radicchia (lze nahradit štěrbá­kem)
  • 1 lžíce octa ze sherry
  • 1 lžíce estragonového octa
  • sůl
  • pepř
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 1 svazek pažitky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Míchaný salát III

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Selská pivní polévka

Nejlepší recepty

Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...
Chléb s celerem Chléb s celerem
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...
Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz