Recept Mexické pikantní kuře
šušlinka Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup
Maso si omyjeme, osušíme a stáhneme kůži. Slaninu nakrájíme na malé kostičky a dáme do kastrolu vyškvařit. Přidáme olej, nakrájenou cibuli a orestujeme jí. Dále přidáme česnek, zázvor, nakrájenou chilli papričku a ještě chvilku restujeme. Na základ dáme maso a necháme zatáhnout, osolíme, opepříme, přidáme obě mleté papriky. Podlijeme vývarem, přidáme oba kečupy a necháme dusit. Měkké maso vyndáme, vykostíme. Do omáčky dáme slité fazole, nakrájené papriky, zahustíme, vrátíme obrané maso a necháme provařit. Podle potřeby ještě dosolíme a dopepříme. KL-kávová lžička PL-polévková lžíce
Recept je z kategorií: Drůbež
- 20.02.13 vloženo
- 3937x zobrazeno
Ingredience
- 2 kuřecí čtvrtky bez kůže
- 2 cibule nakrájené nadrobno
- 4 stroužky CS česneku nasekaného najemno
- 1 KL jemně nasekaného zázvoru
- 1 KL sladké červené papriky
- 1 KL pálivé červené papriky
- 3 PL pálivého kečupu
- 1 PL sladkého kečupu
- 1 chilli paprička
- 1/4 červené papriky
- 1/4 žluté papriky
- 1 konzerva červených fazolí v chilli nálevu
- sůl, čerstvě mletý pepř
- drůbeží vývar
- 80 g slaniny
- 2 PL olivového oleje
- hladká mouka a voda na zahuštění
Doporučená příloha
rýže
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Mexické pikantní kuře
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Mexické pikantní kuře