Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Drobek Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Přestože je to podle názvu Mexická polévka, je to recept americký. V Mexiku římský kmín nepoužívají, my ostatně taky ne. Nemáme tu vůni rádi. V kastrolu opečte do hněda vepřové, přitom ho rozšťouchejte měchačkou co máte na bramborovou kaši. Vmíchejte cibuli a česnek, míchejte a opékejte až je cibule měkká, asi 3 minuty. Přidejte vše ostatní, uveďte do varu a pak zvolna asi 10 minut vařte. Vepřové moc nepotřebuje. Podávejte normálně v talíři či misce, ozdobené usekaným koriandrem (petrželkou), ten je v mexické kuchyni důležitý. Jako variantu můžete dát do misky něco uvařené rýže, byť i studené, polévka ji ohřeje, navrch kopeček zakysané šlehačky a samozřejmě petrželku. Recept je převzat z mé "Světové Barbecue Kuchařky.":http://www.grilovani-barbecue.com/
Recept je z kategorií: Masové polévky
chléb, pečivo
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Mexická polévka z vepřového s fazolemi
Děkuji za recept, jsem polévková. Hlavně mě zlákaly ty ingredience.