Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
sivakova Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Do mléka umeleme velkou cibuli, hovězí játra, přidáme celá vejce a sůl. Na kostičky nakrájíme žemle nebo rohlíky a necháme je v mléce nabobtnat. Pak přidáme několik hrstí hrubé mouky a dobře promícháme. Těsto by mělo být středně husté, možná trošku řidší. Po té je rozdělíme na dva knedlíky, které vaříme asi půl hodiny v pomaštěném šátku. Knedlík musí být dobře uvařený na pohmat tuhý. Řezy knedlíků nakonec mírně polijeme rozpuštěným máslem a podáváme s červeným zelím. To proto, že knedlík má neatraktivní šedohnědou barvu, s červeným zelím vypadá lákavěji.
Recept je z kategorií: Knedlíky
červené zelíčko
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Meranský knedlík