Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
jitkap Slovenská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Z melounu odřežeme horní třetinu, dužinu vybereme a odstraníme jadérka. Dužinu pokrájíme na větší kostky. Uvařené kuře vykostíme a bez kůže pokrájíme na malé kostičky. Majonézu smícháme s mlékem, solí, cukrem a kari kořením. Do směsi opatrně přidáme pokrájený meloun, kuřecí maso a rozpůlené a odpeckované ovoce. Směsí naplníme meloun a v ledničce dobře vychladíme.
Recept je z kategorií: Studená kuchyně
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Melounovo - kuřecí salát
115 příspěvků 25.1.09 03:43
Dandi a svato, díky za vysvětlení. J.
1440 příspěvků 25.1.09 03:43
ja to mám z toho istého zdroja, dosť dlho trvá, kým vyklíčia, ale potom už rastú rýchlo, ešte keby tak chcel rozkvitnúť..
já si pěstuju takto - koupím pěkný čerstvý kořen, který má pupeny, naležato za:,–(ím do velkého květináče, hodně zalévám…za dva měsíce sklízím čerstvé listy, naučila mne to autorka této velice zajímavé knihy
115 příspěvků 25.1.09 03:43
Svati, o čerstvých lístkoch ďumbiera počujem prvýkrát - aký máš zdroj? Ďakujem za vyskúšanie receptu.
1440 příspěvků 25.1.09 03:43
zabudla som spomenúť čili
1440 příspěvků 25.1.09 03:43
melón som mala len ananásový, z kuraťa len prsia a kondenzované mlieko vôbec nie a tak som kocky mäsa opiekla na woku, do majonézy som okrem kari a trošky cukru dala mierne vyšľahanú šľahačku, citrónovú šťavu a posekané čerstvé lístky ďumbiera /zázvor/, k tomu tmavé hrozno, no a tiež to bolo dobré, vďaka za recept.